Home » Новини » ІI Міжнародна  Інтернет-конференція «Вища школа: удосконалення якості підготовки фахівців»

ІI Міжнародна  Інтернет-конференція «Вища школа: удосконалення якості підготовки фахівців»

Шановні учасники конференції !

Дозвольте привітати Вас з початком роботи ІІ Міжнародної наукової Інтернет конференції «Вища школа: удосконалення якості підготовки фахівців», що проводиться кафедрою авіаційної англійської мови навчально-наукового Інституту аеронавігації, електроніки та телекомунікації Національного авіаційного університету, і присвячена актуальним питанням підготовки спеціалістів у закладах вищої освіти. Ми вдячні всім українським науковцям та зацікавленим фахівцям з Словаччини, Мексиці, Китаю, Португалії, Польщі, які небайдужі до проблеми підготовки висококваліфікованого професіонала.

Формат нашої Інтернет – конференції дозволяє проведення дискусій і обговорень в он-лайн режимі. Ми бажаємо всім плідної роботи, конструктивного діалогу, нових вагомих здобутків. Сподіваємось, що Ви отримаєте професійне задоволення від результатів роботи Конференції. Творчої вам наснаги, взаєморозуміння та плідної дискусії

Від імені організаційного комітету, завідувач кафедри авіаційної англійської мови, доктор педагогічних наук, доцент, Пазюра Наталія Валентинівна.

Перейти до панелі інструментів