Home » Новини » Архів новин 2017

Архів новин 2017

До уваги учасників І Міжнародної науково-практичної ІНТЕРНЕТ-конференції  «Вища школа:  удосконалення якості підготовки фахівців» 26-27 квітня 2017 року,  Програма конференції вже у відкритому доступі! Переглянути її Ви можете за цим посиланням.

19 квітня 2017 року на базі кафедри авіаційної англійської мови було проведено засідання секції № 8  “Англійська мова в науці та техніці: виклики сучасності” ХIII Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА-2017». Подробиці за посиланням.

6 квітня 2017 відбулося засідання секції “Англійська мова в авіації” в рамках Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів “Політ 2017”. Кафедра авіаційної англійьскої мови дякує всіх студентів-учасників за цікаві доповіді та поздоровляє переможців! Натхнення та подальших успіхів у навчанні! Подробиці дивитись тут.

04 квітня 2017 року кафедра авіаційної англійської мови провела 3 тур олімпіади з англійської мови, в якій брали участь студенти усіх курсів та спеціальностей НН ІАН. Призові місця зайняли:

І місце – Толкаченко Едуард
ІІ місце – Максимчук Жанна
ІІІ місце – Голубова Анастасія

Вітаємо переможців!

original

В листопаді 2016 року до студентів 5 курсу на «Ділову англійську мову» був запрошений італійський інженер, він  розповів студентам про типову організацію роботи великих європейських енергетичних компаній, а також навів приклади проектів в області управління електромережами.

На базі кафедри в рамках Сьомого всесвітнього конгресу “Авіація в ХХІ столітті” 2016  20 вересня відбувся воркшоп Action learning through performance and practice

До уваги студентів! Інформація щодо екзамену з іноземної мови (англійська) за освітньою програмою підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» та освітнього ступеня «Магістр» знаходиться ТУТ

Перейти до панелі інструментів