Home » Співпраця кафедри авіаційної англійської мови з Британською Радою в Україні

Співпраця кафедри авіаційної англійської мови з Британською Радою в Україні

22-24 листопада 2018 року у рамках проекту “English for Universities” викладачі кафедри авіаційної англійської мови взяли участь у cимпозіумі, організованому для керівного складу кафедр іноземних мов професійного спрямування провідних технічних університетів України “Symposium on excellence in internationalisation and ESP in higher education”. Присутніх вітали Голова та Директор Британської Ради в Україні Simon Etherton та Simon Williams. Головною метою зустрічі було обговорення результатів роботи 32 закладів вищої освіти України, що залучені до проекту.

Кафедра авіаційної англійської мови долучилась до Проекту у грудні 2017 р. В межах проекту відбувалось підвищення професійного рівня викладачів кафедри за рахунок відвідування тренінгів, організованих Британською Радою в Україні, а саме ESP (Англійська мова для професійних цілей), EMA (Англійська як засіб викладання), EAP (Англійська мова для академічних цілей). Відповідно до рекомендацій МОН України спільно з представниками технічних університетів України та експертами Британської Ради були розроблені та впроваджені в навчальний процес нові навчальні програми з англійської мови професійного спрямування з урахуванням методології Англійська для спеціальних цілей (ESP methdology). Було розроблено програму підвищення рівня володіння англійською мовою викладачами випускових кафедр Навчально-наукового Інституту аеронавігації, електроніки та телекомунікації. За підтримки Британської Ради студенти кафедри забезпечені навчально-методичними матеріалами з англійської мови міжнародних видавництв Pearson, Longman, CUP.

Завідувач кафедри ААМ, проф. Пазюра Н. В. виступила з презентацією «Проект «Англійська мова для університетів»: досвід НАУ».

Перейти до панелі інструментів