Home » Новини » Пробне тестування на одержання Сертифікату Cambridge English

Пробне тестування на одержання Сертифікату Cambridge English

 

Як відомо, відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 06.02.2017 р. № 174 щодо «Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічних працівникам» сертифікат на рівні не нижче В2 з мов країн Європейського Союзу є обов’язковим для одержання наукового звання професора або доцента, є альтернативою ЗНО з англійської мови для вступу на магістратуру.

Для забезпечення якісної мовної підготовки та можливості одержати відповідні сертифікати викладачами НАУ, у грудні 2017 р. був підписаний меморандум про співпрацю з Авторизованим міжнародним платиновим екзаменаційним центром складання Кембриджських Екзаменів (Authorized Platinum Exam Centre UA 009). Згідно з документом, кафедра авіаційної англійської мови набула статусу Офіційного центру підготовки кандидатів до міжнародних Кембриджських екзаменів з англійської мови (Cambridge Assessment English Athorised Preparation Centre), та отримала право проводити іспити на території Національного авіаційного університету із залученням екзаменаторів Міжнародного центру.

Співпраця Кембриджського Центру та НАУ розпочалась 28 лютого 2018 р. з проведення директором Центру Оксаною Маноха презентації Кембриджських Екзаменів Cambridge English, що враховують різні рівні знання англійської мови (A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency), відповідають Загальноєвропейській системі CEFR і міжнародним стандартам. Сертифікати Cambridge English є безстроковими й визнаються більше 20 000 організаціями у більше ніж 135 країнах, до яких входять провідні світові компанії, університети і відомства.

Наступним кроком стало безкоштовне пробне тестування всіх бажаючих викладачів університету, що відбулося 18 квітня та 16 травня 2018 р. Пробне тестування (Pre-testing) – спеціальна програма, за якою відбувається перевірка знань кандидатів однієї з складових частин іспиту, але без отримання сертифікатів. Екзаменаційні матеріали присилаються і перевіряються у Кембриджі. Результати тестування, що оцінюються у кількості балів, будуть надіслані через місяць у формі звіту.

Перейти до панелі інструментів